Dag voor vertrek
Door: naomilevels
Blijf op de hoogte en volg Naomi
10 Januari 2011 | Nederland, Oostburg
4 kratten, 1 weekendtas, 1 printer, 1 schooltas 1 handtas en 1 laptoptas samen met eten en kleren voor de overnachting op de boot gaan allemaal zo de auto in. Zaterdag heb ik mijn kamertje in Eindhoven verlaten en ik zal vanaf morgen mijn kamertje thuis verlaten. De kamer in Eindhoven ziet er nu leeg uit en mn kamer hier thuis ziet er voller uit doordat er nog de helft van de spullen van Eindhoven erbij zitten. Ik wist niet dat je zoveel spullen kon hebben op een kamer. Maar goed, ik heb vandaag nog alles wat naar Zweden gaat netjes in kratten en tassen gedaan en gecheckt of ik niks vergeten ben. En als ik iets vergeten ben, dan kan ik het vast in Zweden kopen. Voor de rest hoop ik dat ik niet te veel zenuwen krijg, goed kan slapen vannacht en dat ik niet ziek wordt op de boot. Ik hoop op een goede reis. Ik heb genoeg dingen mee om me te vermaken op de boot in ieder geval. Nog even geduld en dan ben ik als alles goed verloopt woensdagavond rond 22u op mijn eindbestemming: Halmstad! Spannend!
Naomi
12 Januari 2011 - 20:50
Annelies & Martin:
Hallo Naomi hopelijk niet zeeziek geworden. Zijn benieuwd naar je eerste ervaringen. Veel plezier in je nieuwe woonomgeving en succes met de studie.
x Martin & Annelies.